Wat zijn keywords? - Word makkelijker gevonden in Google

Keywords

Wat zijn keywords?

Keywords, of zoekwoorden in het Nederlands, zijn woorden of een combinatie hiervan die gebruikers intypen bij online zoekmachines, zoals Google. Keywords worden dus gebruikt door jouw (potentiële) klanten om in hun behoefte te voorzien. Het handig gebruiken van keywords en SEO maakt van prospects klanten!

Het vinden van keywords

De zoekwoorden worden gevonden en onderzocht door Chent Creative. Tijdens dit onderzoek wordt er gekeken naar hoevaak er naar een keyword wordt onderzocht en of er alternatieven zijn waar de concurrentie minder heftig is.  Deze analyse levert een lijst op met verschillende keywoords waarop jouw bedrijf kan scoren.

Wat zijn keywords

Keywords gebruiken

Als je wil dat klanten jouw website vinden in de zoekmachines als zij op een bepaald zoekwoord zoeken moet je ervoor zorgen dat het zoekwoord terug is te vinden op de website. Chent Creative ontwikkelt pagina´s die geheel in het teken staan van een bepaald keyword, zogehete landing pages. Deze pagina’s zorgen ervoor dat gebruikers jouw website kunnen vinden.

Echter is het belangrijk om niet teveel keywords te gebruiken. Zowel Google als de lezer vindt dit onplezierig en hierdoor zal de positie van je website in Google verslechteren. Lees meer over het inzetten van keywords voor SEO campagnes.

Chent Creative en SEO

Lees verder over wat de voordelen van SEO precies zijn. Benieuwd naar hoe jouw bedrijf kan profiteren van het inzetten van SEO? Stuur Chent Creative een mail met informatie over jouw bedrijf en de doelstellingen die je graag behaald ziet worden.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept