Web Development - Zoekmachine geoptimaliseerde websites - Chent Creative & RMA

Web Development

Chent Creative Web Development

Web Development door Chent Creative en RMA

Door een samenwerking met RMA kan Chent Creative zoekmachine geoptimaliseerde websites aanbieden. RMA levert een op maat gemaakte website of een website die is gebouwd met een bestaand template. Kijk onderaan de pagina naar de pakketten voor de verschillende mogelijkheden.

Zoekmachine geoptimaliseerde websites

Een gloednieuwe en op maat gemaakte website mag gezien worden door (potentiële) klanten! De samenwerking tussen Chent Creative en RMA combineert het beste van beide werelden. De SEO toegepast door Chent Creative zorgt ervoor dat de nieuwe website hoger in zoekmachines zoals Google wordt getoond. Hierdoor kunnen klanten de website gemakkelijker vinden, wat resulteert in steeds meer klanten!


Lees meer over een website laten maken door Chent


Zoekmachine geoptimaliseerde webshops

Ook voor webshops biedt Chent Creative verschillende opties aan. Zo is het voor ieder budget mogelijk om een webshop te laten ontwikkelen die past bij de onderneming. We leveren de webshops op in WordPress, waardoor je zelf eenvoudig de webshop kunt beheren.

Standaard worden onze websites en webshops gebouwd naar de meest actuele voorkeuren van Google, hierdoor scoren deze sites goed in de zoekresultaten van de zoekmachine.


Lees meer over een webshop laten maken door Chent


Veilige hosting

Chent Creative verzorgt het totale plaatje voor web development. Naast de achterkant van de website en de vindbaarheid van de website kunnen websites ook bij Chent Creative gehost worden.

Een geoptimaliseerde website

Is je bedrijf klaar voor een nieuwe website? Of ben je op zoek naar de beste manier om je nieuwe website te presenteren en nieuwe klanten te werven? Lees meer over websites en webshops ontwikkeld door Chent of neem direct vrijblijvend contact op met Chent Creative!

 

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept