Content Marketing - Bind klanten beter - Chent Creative

Content Marketing

Content Marketing

Bereik de doelgroep zonder gebruik te maken van advertenties

Content Marketing maakt gebruik van relevante content om zo de doelgroep te bereiken. Hierbij is het belangrijk dat er geen advertenties worden gebruikt. Daarnaast moet de content niet als een advertentie aanvoelen. De doelgroep moet dus oprecht geïntresseerd zijn in de content.


Klanten binden doe je met relevante content. Schrijf content waar de doelgroep naar op zoek is. Begin vandaag met écht relevant zijn voor jouw doelgroep


Chent Creative verdiept zich eerst in de doelgroep. Wat zijn de interesses van de doelgroep? Waar zoeken zij naar in Google? Als dit duidelijk is kan een content strategie worden gemaakt.

Content Marketing in de praktijk

Het doel van Content Marketing is het aantrekken van leads en klanten. De content die gecreëerd wordt brengt de doelgroep naar de website van de organisatie.

De meest gebruikte vorm van Content Marketing is bloggen. De laatste jaren zijn vrijwel alle bedrijven (B2B of B2C) begonnen met bloggen. Zelf bedrijven die technische componenten verkopen hebben een blog om bij te houden.

Het maken van en schrijven van content is in dit opzicht een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hoe meer (unieke en kwalitatieve) blogs en artikelen de wereld in worden gestuurd, hoe meer deze content wordt gelezen. Dit heeft twee grote voordelen voor ondernemingen:

Chent Creative schrijft voor uiteenlopende organisaties content. Van blogs voor zorgverzekeraars tot personal trainers en softwarebedrijven. Wij weten de doelgroep aan te spreken en ervoor te zorgen dat deze de website vindt én bezoekt.

Content Marketing

Content Marketing inzetten

Content Marketing is mogelijk voor alle ondernemingen en budgetten. Spreek de doelgroep aan met content die niet als een advertentie aanvoelt. Benieuwd naar hoe jouw onderneming kan profiteren van Content Marketing? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie! Je kunt onze contactinformatie opvragen of even onderstaand contactformulier invullen.

    Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept