SEO Workshop - Motiverende en inspirerende workshop boeken - Chent.nl

SEO Workshop

Ben je bezig met het optimaliseren van je website om beter vindbaar te worden maar wil je een boost in kennis en kunde ontvangen? Een workshop SEO kan dan de oplossing zijn! Op deze manier ben je in een dagdeel up-to-date met betrekking tot de actuele SEO-richtlijnen of ontvang je persoonlijke coaching.

SEO Workshop Den Haag

Persoonlijke aanpak

Chent Creative verzorgt meerdere soorten workshops. Zo was ik eerder te gast bij het Haags Ondernemershuis en Haagse Vrouwenzaken om hier een beginner workshop te geven. Een groep van +- 15 ondernemers was hier aanwezig om te leren over het beter vindbaar maken van hun eigen website.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de workshop als bedrijf te volgen. Als je met een team van redacteuren veel content schrijft voor een bedrijf, website of platform wil je uiteraard wel dat dit opgepikt wordt door nieuwe lezers. Hier kan zoekmachine optimalisatie een uitweg zijn. Tijdens de workshop worden nieuwe inzichten verschaft en krijg je direct huiswerk mee om aan de slag te kunnen.

Interactieve SEO Workshop

De workshop kan ingevuld worden naar wens. Over het algemeen bestaan de workshops uit meerdere delen. De beginners workshop behandelt bijvoorbeeld content, techniek en linkbuilden. Ieder onderwerp wordt altijd afgesloten met een interactief element. Hierdoor kan de opgedane kennis gelijk in de praktijk worden toegepast en is er ruimte om met elkaar te kunnen discussiëren over de invulling van zoekmachine optimalisatie.

Workshop SEO in Den Haag

De uitvalsbasis van Chent Creative is Den Haag. Dit is ook de locatie waar de workshops tot nu toe zijn gegeven. Nederland, en al helemaal de Randstad zijn relatief klein, dus de mogelijkheden voor de workshop zijn groter dan alleen Den Haag.

Ben je benieuwd naar meer informatie over een SEO workshop? Neem dan direct contact op om gelijk de mogelijkheden te bespreken! Lees hier meer over de invulling van SEO door Chent of lees de laatste blogs voor meer informatie.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept