Hoger in Google staan? Word beter vindbaar met Chent Creative

Hoger in Google

Hoe SEO je kan helpen hoger in Google te komen

Waarschijnlijk heb je deze pagina gevonden omdat je in Google zocht op hoger in Google. De juiste toepassing van Search Engine Optimization (SEO) heeft ervoor gezorgd dat je op de website van Chent Creative terecht bent gekomen. In dit artikel wil ik je laten zien hoe dit gebeurt en vooral hoe jij er van kunt profiteren.

SEO versus SEA

We beginnen bij het begin. De eerste zoekresultaten die worden weergegeven in Google staan daar omdat de eigenaar van de websites Google daarvoor betaald. Deze manier van hoger in Google komen wordt Search Engine Advertising genoemd. De adverteerder betaalt bij SEA elke keer als iemand op de link klikt. Bij SEO werkt dit anders, de website wordt hoog getoond in Google omdat de zoekmachine denkt dat de website relevant is voor de zoekopdracht die is ingevoerd. SEO is eigenlijk de kunst van het relatief maken van jouw pagina’s voor de zoekopdrachten van jouw doelgroep.

SEO is goedkoper dan SEA, er wordt immers geen gebruik gemaakt van advertenties om hoger in Google te belanden. Het proces is echter wel tijdrovend. De gehele website moet geoptimaliseerd worden naar Google’s voorkeuren alvorens zogenaamde landing pages kunnen worden gemaakt. Over deze pagina’s later meer.

SEO versus SEA samengevat: het grootste voordeel van SEA is dat je gelijk resultaat hebt maar elke click je geld kost, bij SEO is het proces tijdrovend maar blijven de resultaten bestaan zonder dat er een cent aan advertenties wordt betaald.

Hoger in Google

Hoe SEO ervoor zorgt dat jij hoger in Google komt

Chent Creative doet via Web Analytics onderzoek naar de meest gebruikte zoekwoorden van jouw doelgroep. Hiermee houden we rekening met de concurrentie en de frequentie waarop jouw potentiële klanten naar deze keywords zoeken.


Lees meer over de voordelen van SEO voor ondernemers


Speciale landingspages moeten ervoor zorgen dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden in Google en uiteindelijk overgaan om jouw product/dienst te kopen. De landingspages zijn gebouwd om zo hoog mogelijk in Google te verschijnen bij één bepaalde zoekopdracht. Voor deze pagina is dat dus hoger in Google.  Deze combinatie van woorden of een enkel woord noemt men ook wel keywords/zoekwoorden.

Dit gehele proces zorgt ervoor dat jouw website zonder te adverteren hoger in Google kan verschijnen. Als SEO goed wordt ingezet kunnen grote bedrijven met nog grotere advertentiebudgetten eenvoudig aan de kant worden gezet. Je bent immers ook op mijn website terecht gekomen.

Hoger in Google

SEO om jouw website hoger in Google te krijgen

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd hoe ook jij met een kleine investering hoger in Google kunt komen? Chent Creative is gespecialiseerd in low-budget marketing en weet als geen ander dat we niet graag te veel betalen. Dit is waarom wij een strakke prijs kunnen bieden om jouw hoger in Google te krijgen. Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we zullen je snel benaderen om te zien hoe we jouw online positie kunnen verbeteren!

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept