Workshop SEO Den Haag - Chent Creative

Workshop SEO Den Haag

Op 9 september komt netwerkgroep Haagse Vrouwenzaken bij elkaar voor de workshop SEO van Chent Creative. Ook niet-leden kunnen hierbij zijn.

Tijdens de workshop zullen de drie aspecten van SEO volgens Chent (techniek, content en linkbuilding) besproken worden. Ieder deel wordt afgesloten met opdrachten voor de deelnemers. Op deze manier kunnen bezoekers de workshop direct toepassen op eigen websites en ondernemingen.

Aanmelden voor SEO workshop

Wil je graag meer te weten komen over zoekmachine optimalisatie? Kennis opdoen die je direct in de praktijk kunt brengen? Schrijf je dan nu in voor de workshop SEO van Chent Creative bij Haagse Vrouwenzaken.

De workshop vindt plaats op maandag 9 september in het Haags Ondernemershuis. Vanaf 19:00 begint de avond, de workshop zal rond 19:30 beginnen.

Written by Vincent van Brakel Geschreven door21st of augustus 2019 13:40:39

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord, van SEO tot Socials en van advertenties tot Google Mijn Bedrijf. Neem gerust contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept