Workshop SEO & content marketing - Chent Creative

Workshop SEO & content marketing

Workshop SEO Chent Creative

Workshop SEO & content marketing van Chent Creative in het Haags Ondernemershuis

Vincent van Brakel van Chent Creative zal 15 november een workshop SEO & content marketing geven in het Haags Ondernemershuis. Het doel van de workshop is startende ondernemers begeleiden met hun zoekmachine optimalisatie en online marketing.

Centraal staat het thema zoekmachine optimalisatie. Wat is SEO nou precies en hoe kunnen ondernemers het inzetten om meer klanten te genereren? Naast antwoorden op deze vragen zullen deelnemers ook de SEO handleiding van Chent Creative ontvangen.

Leer klanten scoren met jouw website

Zoekmachine optimalisatie wordt nóg interessanter wanneer je het kunt combineren met content marketing. Leer aantrekkelijke en unieke content schrijven die jouw doelgroep interesseert. Zorg voor meer traffic met een het implementeren van content marketing in jouw SEO strategie.

Beheer jij je eigen website en wil je je graag verdiepen in online marketing? Meld je dan aan op de website van het Haags Ondernemershuis voor deze workshop! 

Chent Creative

 

 

Written by Vincent van Brakel Geschreven door24th of oktober 2018 13:24:02

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord, van SEO tot Socials en van advertenties tot Google Mijn Bedrijf. Neem gerust contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept