Toevoegen verkorte naam Google Mijn Bedrijf - Chent Creative

Toevoegen verkorte naam Google Mijn Bedrijf

Google zit niet stil en blijft logischerwijs haar diensten updaten. Na de Google Core update van vorige maand komt Google nu met een wijziging voor Google Mijn Bedrijf.

Het bedrijf achter de populaire zoekmachine maakt het mogelijk om een verkorte URL aan te maken. Hiermee kun je eenvoudig linken naar je Google Mijn Bedrijf profiel in Google Maps. Dit maakt het eenvoudiger om de Google Maps pagina van je bedrijf te delen. Voorheen bestond deze link uit een reeks getallen en letters zonder logica.

Link aanmaken

Claim snel je eigen bedrijfsnaam bij Google Mijn Bedrijf. Je kunt kiezen voor een gebruikersnaam naar keuze, maar je kunt geen spaties gebruiken. Voor Chent Creative is de gebruikersnaam dus ChentCreative geworden, met de volgende link als resultaat https://g.page/ChentCreative.

Google recensies verzamelen

Werken aan het vertrouwen van je consumenten in je bedrijf, product of dienst? Vraag klanten om een recensie achter te laten om zo een eerlijk en oprecht beeld te geven aan potentiƫle klanten. Gebruik deze gratis tool om een gepersonaliseerde link te maken waarmee je gemakkelijk Google recensies kunt genereren.

Written by Vincent van Brakel Geschreven door4th of juli 2019 09:46:59

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord, van SEO tot Socials en van advertenties tot Google Mijn Bedrijf. Neem gerust contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept