Toevoegen Google recensie sterren aan SERP - Chent Creative

Toevoegen Google recensie sterren aan SERP

Steeds frequenter geeft Google review sterren weer in de Search Engine Result Page (SERP). Dit is voor ondernemers een kans om eigen onderneming te onderscheiden van de concurrentie, mits klanten tevreden zijn over de onderneming natuurlijk.

De mening van klanten/opdrachtgevers die al hebben afgenomen bij jou bedrijf kan een doorslaggevende factoor zijn voor toekomstige klanten. “Wij van WC-eend adviseren WC-eend” werkt tegenwoordig natuurlijk niet meer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze review sterren in de SERP te krijgen. Een bestaand review systeem moet gekoppeld worden aan de website, zodat Google ziet dat deze twee gelinkt zijn. Vaak wordt het review systeem van Google Mijn Bedrijf/Google Maps gebruikt, maar er zijn andere mogelijkheden.

Meer vertrouwen uitstralen

Onderstaand voorbeeld geeft weer hoe de sterren gebruikt kunnen worden. De reviews die voor Chent.nl gebruikt zijn, zijn afkomstig van Google Mijn Bedrijf. Google zelf heeft weliswaar aangegeven dat de sterren niet bijdragen aan de SEO-score van een pagina of website. Echter kunnen potentiƫle klanten zo wel overgehaald worden om jouw website te bezoeken, en niet die van de concurrentie.

Zelf review sterren in SERP

Zelf aan de slag om betrouwbaarder over te komen naar potentiƫle klanten? Neem dan vrijblijvend contact op met Chent Creative om een op maat gemaakte oplossing te bespreken.

Written by Vincent van Brakel Geschreven door6th of juli 2019 11:53:03

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord, van SEO tot Socials en van advertenties tot Google Mijn Bedrijf. Neem gerust contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept