SEO specialist in Den Haag - Verbeter je online vindbaarheid

SEO specialist Den Haag

Op zoek naar een SEO specialist in Den Haag?

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Den Haag? Je hebt de juiste website gevonden! Chent Creative heeft jarenlange ervaring op het gebied van SEO en is gevestigd in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in low-budget SEO, wat betekent dat niet te veel betaalt om hoog in Google’s zoekresultaten te staan. Lees hier meer over hoe Chent Creative te werk gaat en hoe de SEO specialist in Den Haag jouw kan helpen om hoger in Google te belanden.

Wat een SEO specialist?

First of all wil ik je uitleggen wat Search Engine Optimization (SEO) precies inhoudt. SEO verwijst naar de kunst om hoger te verschijnen in zoekmachines zoals Google. Het belangrijkste verschil tussen Search Engine Optimization en Search Engine Advertisement is dat SEO werkt met natuurlijke resultaten, terwijl SEA wordt aangedreven door advertenties, waardoor het duurder wordt. Door hoger in Google te verschijnen kunnen potentiële klanten gemakkelijker jouw bedrijf vinden. Het inzetten van een SEO specialist is ideaal voor ondernemers met een klein marketingbudget. Kwalitatief hoogstaande SEO kan voor meer klanten zorgen dan dure marketingcampagnes.

Google gebruikt verschillende criteria voor het classificeren van zoekresultaten. Dit is de reden waarom je website moet worden aangepast aan deze criteria. Sommige criteria die Google gebruikt zijn de kwaliteit van teksten, de alt-beschrijvingen van illustraties, het gebruik van bepaalde zoekwoorden en het gebruik van social media. In totaal evalueert Google de mate waarin de website voldoet aan de behoeften van de zoekopdracht van de klant. Als de website precies aansluit op de zoekopdracht en de website is gebouwd volgens Googles voorkeuren zal deze gemakkelijk hoger verschijnen in Google.

Wat zijn zoekwoorden en hoe vind een SEO specialist deze?

Keywords, of zoekwoorden in het Nederlands, zijn woorden of een combinatie hiervan die gebruikers intypen bij online zoekmachines, zoals Google. Keywords worden dus gebruikt door jouw (potentiële) klanten om in hun behoefte te voorzien. Het handig gebruiken van keywords en SEO maakt van prospects klanten!

De zoekwoorden worden gevonden en onderzocht door Chent Creative. Tijdens dit onderzoek wordt er gekeken naar hoevaak er naar een keyword wordt onderzocht en of er alternatieven zijn waar de concurrentie minder heftig is.  Deze analyse levert een lijst op met verschillende keywoords waarop jouw bedrijf kan scoren.

Als je wil dat klanten jouw website vinden in de zoekmachines als zij op een bepaald zoekwoord zoeken moet je ervoor zorgen dat het zoekwoord terug is te vinden op de website. Chent Creative ontwikkelt pagina´s die geheel in het teken staan van een bepaald keyword, zogehete landing pages. Deze pagina’s zorgen ervoor dat gebruikers jouw website kunnen vinden.

SEO specialist Den Haag en landingspages

Landingspages zijn de pagina’s waarop gebruikers belanden nadat ze op jouw link in zoekmachines zoals Google hebben geklikt. De pagina’s staan vaak volledig in het teken van één bepaald zoekwoord zodat ze zo hoog mogelijk staan in de resultaten van Google.

Het is belangrijk om een kwalitatief hoogstaande landingspage te hebben. Heeft je website dit niet, dan zal het voor je klanten ook moeilijker zijn om je te vinden in Google. Van de titel tot de afbeelding en meta descriptions, heel de website moet in het teken staan van het zoekwoord. Chent Creative analyseert verschillende keywords en geeft aan voor welke keywords landingspages moeten worden aangemaakt. Hierna worden de pagina’s geschreven én geoptimaliseerd volgens onze SEO richtlijnen.

SEO specialist Den Haag

Dit gehele proces zorgt ervoor dat jouw website zonder te adverteren hoger in Google kan verschijnen. Als SEO goed wordt ingezet kunnen grote bedrijven met nog grotere advertentiebudgetten eenvoudig aan de kant worden gezet. Maak gebruik van dé SEO specialist in Den Haag om hoger in Google te belanden!

De SEO specialist Den Haag voor jou

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd hoe ook jij met een kleine investering hoger in Google kunt komen? Chent Creative is gespecialiseerd in low-budget marketing en weet als geen ander dat we niet graag te veel betalen. Dit is waarom wij een strakke prijs kunnen bieden om jouw hoger in Google te krijgen.

Neem direct contact op met Chent Creative.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept