Tri-PT Studio - Verhuizen website & nieuwe content - Chent Creative

Tri-PT Studio

Tri-PT Studio

Het is de volgende stap in de carriere van Paul van Brink, het openen van een eigen triatlon en personal training studio. Na jaren ervaring op te hebben gedaan als triatlon coach, kan Paul nu Voorschoten en omgeving ondersteunen in een fysieke locatie. En wat voor een. Compleet met endless pool, ruimte voor diverse personal trainers én op een toplocatie. Aan deze fysieke vestiging ontbrak nog maar één ding: een online vestiging.

Website verhuizen en updaten

Het design van de vorige website van Paul kon gebruikt als basis voor de nieuwe website. Het bestaande thema wordt herkent door de bezoekers én is tijdloos. Chent werd ingeroepen om de verhuizing naar het nieuwe domein én de update van de content te regelen.

Bij de verhuizing was de communicatie met de Google Search Console van groot belang. Na het doorvoeren van de verhuizing in de Search Console en het nalopen van de website was het tijd voor de volgende stap: Tri-PT Studio in Voorschoten en omgeving als een begrip neerzetten. Naast de SEO-teksten die voor de website geschreven zijn, heeft Chent ook een marketingplan op mogen zetten en uit mogen voeren voor de triatlon studio.

Benieuwd naar de nieuwe website? Kijk dan snel op Tri-PTStudio.nl voor meer informatie!

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept