Mparts - Chent Creative

Mparts

Mparts is een technische handelsonderneming, gespecialiseerd in een divers aanbod mechanische componenten. In de webshop van dit bedrijf staan meer dan 20.000 verschillende producten, afkomstig van leveranciers uit heel de wereld. Vanuit Lisse bedient Mparts nationale- en internationale klanten.

Leads genereren met LinkedIn

Het LinkedIn account van Mparts bestond wel, maar werd naar eigen mening niet effectief genoeg gebruikt. Chent Creative werkt één dag per week intern bij Mparts, om onder andere content voor LinkedIn te creëren. Daarnaast is bij aanvang van het project een strategie geschreven door Chent Creative. Deze is gericht op het actief genereren van leads via LinkedIn.

Diverse online marketing werkzaamheden

Een webshop met ruim 20.000 producten (in twee talen!) vereist onderhoud. Chent Creative verzorgt de zoekmachine optimalisatie van deze website door content te produceren, externe links te vergaren en de website continue aan te blijven passen. Naast het verbeteren van de online vindbaarheid van deze website is Chent Creative ook verantwoordelijk voor de Google Ads campagnes die lopen.

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept