MijnContract.nl - Social Media Marketing en SEO - Chent Creative

MijnContract.nl

MijnContract.nl – Contractbeheer simpel, snel en veilig

Gemaakt voor en door ondernemers, MijnContract.nl. Met de software voor contractbeheer wil de Haagse onderneming het eenvoudiger maken voor ondernemers om geld te besparen op lopende contracten. Vaak komt een ondernemer er te laat achter dat een contract niet opgezegd is. Hierdoor zitten bedrijven wéér een jaar vast aan dat te dure, onnodige contract.

De software van MijnContract.nl geeft ondernemers een melding voordat een contract afloopt. Organisaties die geen tijd willen stoppen in het zoeken van het goedkoopste alternatief kunnen gratis, onafhankelijk en vrijblijvend inkoopadvies ontvangen van MijnContract.nl. De specialisten weten precies met welk contract een ondernemer stukken goedkoper uit is.

MijnContract.nl Chent Creative

De case

Het bedrijf bestond een aantal maanden wanneer initatiefnemer en aandeelhouder René Bos besloot dat het tijd was om social media in te zetten. Vooral de merkbekendheid moest vergroot worden met de inzet van Instagram, LinkedIn, Facebook en SEO.

Blogs

Het bedrijf is gericht op de B2B markt en het onderwerp, contractbeheer, is niet heel spannend dus het genereren van likeable content is een uitdaging. Chent Creative heeft aan de hand van een oriënterend gesprek met René Bos verschillende blogs over contractbeheer geschreven. Deze blogs hebben de inspiratie voor de overige content gegeven. 

Na het schrijven en publiceren van de blogs op de website van MijnContract.nl werden deze verspreid op Facebook, LinkedIn en Multiraedt. 


Lees hier de eerste blog geschreven voor MijnContract.nl


SEO

De landingspages die geschreven zijn dienen om relevant traffic naar de website van MijnContract.nl te krijgen. Verschillende zoekwoorden zoals software voor contractbeheer en beste contractmanagement zijn gebruikt om pagina’s te schrijven. 

Instagram

Als laatste heeft Chent Creative de Instagram pagina van MijnContract.nl onder beheer genomen. Elke week worden verschillende updates gepost over waarom MijnContract.nl de beste optie is voor contractbeheer. 

Chent Creative

 

 

 

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept