Local Touch Travel - Chent Creative

Local Touch Travel

Local Touch Travel organiseert kleinschalige, op maat gemaakte vakanties naar Griekenland. Klanten van dit bedrijf moeten niets hebben van all-inclusive hotels, vluchten vol Nederlanders en Broodje van Kootje. Nee, deze vakantiegangers prefereren reizen door de ogen van een local. Zo worden niet alleen goedkope vliegtickets en prachtige accommodaties aangeboden, maar kan er ook gekozen worden voor een thuisdiner bij een local in Athene, Grieks leren koken of helpen bij de olijvenoogst. 

Bezoekers inspireren

Naast de standaard versie van de website wilde het bedrijf de doelgroep op een nieuwe en frisse manier weten te bereiken. Er is gekozen om hiervoor een apart subdomein op te zetten, compleet gericht op het inspireren van de bezoekers. Om deze reden staat de website nu vol met de mooiste bestemmingen van Griekenland.

Om ervoor te zorgen dat de website op een natuurlijke manier gevonden wordt is Chent Creative bij het project betrokken. Om op een organische wijze bezoekers te trekken zijn de volgende stappen gezet:

Strategische SEO

Op deze manier zijn de toekomstige SEO-werkzaamheden van Local Touch Travel een gedeelte van een groter geheel, een vooraf bepaalde koers. Chent Creative helpt ondernemingen graag bij het creëren van een lange termijn visie op het gebied van SEO. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op!

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept