In Essentie - Chent Creative

In Essentie

Uitvaartondernemer In Essentie brengt uitvaarten terug naar de essentie: afscheid nemen van een dierbare. Maar, hoe geef je zo’n bijzonder bedrijf een representatieve online aanwezigheid? Chent Creative mocht de nieuwe website van In Essentie vormgeven en realiseren. 

De gebruiker centraal

De inhoud stond centraal tijdens de bouw van de website. Bezoekers van In Essentie hebben hoogstwaarschijnlijk enorm veel aan hun hoofd wanneer ze de pagina bezoeken, zoeken naar informatie hier niet bij opgeteld hoeven worden. Vanuit deze gedachte is de website ontworpen.

De huisstijl en het logo zijn ontworpen door Nota Bene Communicatie. Er is geprobeerd om het rustige en zachte karakter van deze elementen zo veel mogelijk terug te laten komen in de website. 

Website in eigen beheer

Er is gekozen om een WordPress website te ontwikkelen, zodat In Essentie zelf de website kan onderhouden en aanvullen. De pagebuilder, Elementor, kan ook zonder technische kennis gebruikt worden. Uiteraard is de website responsive en SEO-geoptimaliseerd. Bekijk hier het eindresultaat

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept