Hoogervorst Dakwerk - Chent Creative

Hoogervorst Dakwerk

Martin Hoogervorst verzorgt al jaren dakwerk in Leiden en omgeving. Sinds kort doet hij dit nu als zelfstandig ondernemer. Onder de noemer Hoogervorst Dakwerk restaureert, creëert en repareert hij vrijwel alles wat met daken te maken heeft. Bij een nieuwe onderneming hoort uiteraard een website. Chent Creative hielp Hoogervorst Dakwerk bij het maken van een website die meer is dan alleen een visitekaartje. De website staat bol van de relevante landing pages en is geoptimaliseerd naar de voorkeuren van Google, om zo gevonden te worden door de doelgroep.

Een geoptimaliseerde website mét de juiste content

Voor dit project is gekozen om een standaard template aan te schaffen en deze naar wens van de opdrachtgever aan te passen. Naast het aanpassen van de merk kleuren, logo’s en dergelijke is de website ook aangepast voor de gebruiker, mensen die een dakdekker nodig hebben in omgeving Leiden.

Voor de content is uitgebreid (zoekwoorden) onderzoek gedaan. De meest voorkomende vragen en onderwerpen worden behandeld in de meer dan 8000 woorden tellende teksten. Er is geschreven over de verschillende typen daken en de juiste oplossingen hiervoor én er zijn landing pages geschreven die locatiegericht de website vindbaar maken.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik dan gelijk verder naar Hoogervorstdakwerk.nl!

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept