Headline - Meer traffic en leads - Chent Creative

Headline

Headline – Hét reclamebureau van Amsterdam

Headline maakt animaties en meer. Het reclamebureau kiest steeds het beste team voor het project of de klus. Na 30 jaar heeft het Amsterdamse bedrijf een indrukwekkend netwerk en is altijd in staat om iets moois en opvallends te maken.

Headline wilde de online vindbaarheid van het bedrijf vergroten zodat er meer relevante leads via de website binnen zouden komen. De eerste stap die Chent Creative heeft gezet heeft om dit te bereiken was het optimaliseren van de website zelf. Deze onpage optimalisatie bestond onder andere uit het fixen van broken links, het schrijven van landing pages, het toevoegen van meta-descriptions en alt teksten van de afbeeldingen om de SEO score van de website te verbeteren.

Voordat het behalen van meer traffic gerealiseerd kon worden moesten eventuele landingspages de leads beter en efficienter informeren en captureren. Voor dit doel is onder andere een costencalculator ontwikkeld. Deze informeert leads eenvoudig over de mogelijke kosten van hun animatie. 

Hierna zijn verschillende landin pages geschreven en gepubliceerd, gericht op B2B leads. Daarnaast wilde Chent Creative het marketingproces meer automatiseren en optimaliseren. Om dit doel te behalen is onder andere gebruik gemaakt van Hubspot’s marketing tools om de klant in de gehele customer journey te kunnen volgen en te kunnen targetten. 

Om het aantal website bezoekers, leads en klanten te vergroten is er ook een Google Ads campagne opgezet. 

Headline Chent Creative

Andere projecten

Art and the City

SEO

Web Development

Groene Matties

Web Development

Objektiv

SEO

Vormgeving

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept