Nieuwe website en logo voor Containerslot.net - Chent Creative

Containerslot.net

In zakelijke klanten uit Nederland én België weten Containerslot.net online te vinden. Na een klik op een van de #1 posities in de zoekresultaten kwamen klanten echter op een verouderde en zeer trage website terecht. Langzame websites zijn killing voor conversie. Google schat dat een laadtijd van 1 tot 3 seconden de bounce rate van een pagina verhoogt met 32%. Voor een tijd van 1 tot 5 seconden geldt een verhoging van 90%. 

Tijd is geld dus. Om de conversieratio van de website een boost te geven is Chent Creative ingeschakeld. De complete website met ruim 400 producten in het assortiment is vernieuwd, versnelt en geoptimaliseerd.

Toekomstbestendig ontwerp

Niet alleen de website was toe aan een nieuw design, het logo was ook enigszins verouderd. Ook dit mocht Chent Creative aanpakken. Het resultaat is in de afbeelding onderaan deze pagina te zien. Belangrijk was om de huidige kleuren te bewaren, een strak en modern design neer te zetten en de waardes van het bedrijf uit te stralen. 

Voordat de het maatwerk ontwerp van de WordPress website kon beginnen, moest de productdatabase eerst over worden gezet. De producten zijn via Google Spreadsheets ingeladen. Dit heeft als voordeel dat grootschalige wijzigingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd, ook in de toekomst. Tijdens het opzetten van de WooCommerce webshop is de website SEO-geoptimaliseerd. Hierdoor 

Geoptimaliseerde WordPress webshop

Benieuwd naar het resultaat? Neem direct een kijkje op Containerslot.net. Zelf ook een goed vindbare en converterende WordPress webshop? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Chent Creative staat ondernemers graag bij met advies, strategische vraagstukken en operationele opdrachten. 

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept