Horeca Marketing - Gebruik de juiste middelen voor meer gasten

Horeca Marketing

Horeca Marketing

De horeca blijft een vak apart, zo ook de marketing voor de horeca. Iedere horeca ondernemer wil meer gasten door mideel van horeca marketing maar niet iedereen weet hoe dit te realiseren is. Bijna elk restaurant heeft dan ook een Facebook pagina en doet aan online marketing. Het runnen van een restaurant vergt echter zo veel tijd dat de online marketing van de meeste restaurants niet optimaal gebruikt wordt.

Hierbij geldt, als de concurrentie horeca marketing goed toepast, verliest jouw onderneming gasten. Chent Creative helpt om de online positie van jouw horeca bedrijf te verbeteren zodat jij jezelf kan richten op wat je het beste doet. Horeca marketing voor wordt kosteneffectief uitgevoerd en resultaten kunnen worden gemeten.

Horeca Marketing – Social Media Marketing

Het gebruik van Social Media Marketing brengt belangrijke voordelen met zich mee. Wij weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw onderneming ook van deze voordelen kan profiteren. We analyseren je huidige klanten/bezoekers en maken hier een klantprofiel van. Dit profiel vergelijken we vervolgens met het offline profiel dat jouw onderneming nu al heeft. Dit laat zien of beiden profielen overeenkomen, en indien dit niet het geval is, hoe we er voor kunnen zorgen dat deze wél matchen. Social Media Marketing is een belangrijk aspect van horeca marketing.

Horeca Marketing

Verder geeft dit online klantprofiel inzichten in de doelgroep, en nog belangrijker, laat het ons de kansen zien van jouw social media kanalen. Hierna ontwikkelen we een strategie die aansluit op het klantprofiel. Deze strategie wordt gemaakt op basis van de doelen die jij wil bereiken door middel van Social Media Marketing. Wil je meer volgers verkrijgen of meer omzet realiseren via social media? Samen bereiken wij deze doelen.

Vervolgens creëren wij zelf de content voor jouw social media kanalen. Profesionele content die aansluit bij de doelgroep scoort. Tijdens de social media campagnes monitoren we de resultaten zodat we indien nodig de campagne kunnen aanpassen. Een ander voordeel van het monitoren van de social media kanalen tijdens de campagne is dat de resultaten worden gemeten. Hierdoor weet je precies wat de uitkomsten zijn van de campagnes.

Horeca Marketing – Food Photography

Voor restaurants is het hebben van kwalitatief hoogstaande foto’s van het eten dat zij aanbieden belangrijk. Niet alleen worden deze foto’s gebruikt op de menukaarten maar ook websites en social media accounts schreeuwen om goede content. En wat is er nou betere reclame dan een visuele representatie van de overheerlijke maaltijden die jouw restaurant klaarmaakt? Food Photography is een zeer visuele vorm van horeca marketing.

Chent Creative maakt niet alleen de foto’s maar zorgt er ook voor dat deze worden opgenomen in de online marketing van het restaurant. Een geoptimaliseerde website mét kwalitatieve foto’s van de maaltijden zorgen voor een gunstige reactie van zowel Google als de bezoeker van de website. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat de website beter gevonden wordt in Google en zo dus meer klanten het restaurant weten te vinden.

Horeca marketing

Horeca Marketing – Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) is de kunst die het mogelijk maakt dat klanten de website van jouw bedrijf gemakkelijker op Google kunnen vinden. Met een hogere ranking in Google kunnen potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijker vinden, wat betekent dat je meer klanten krijgt. Simpel als dat. Lees meer over hoe Chent Creative SEO inzet als manier om de horeca marketing van jouw bedrijf te verbeteren.

Horeca marketing voor jouw horeca zaak

Benieuwd naar hoe jouw onderneming kan profiteren van kwalitatieve horeca marketing? Neem dan vrijblijvend contact met Chent Creative op! We komen graag even langs om te bespreken wat  de mogelijkheden zijn. Via onderstaand contactformulier komen wij zo snel mogelijk met je in contact!

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept