Gratis Google Mijn Bedrijf recensie link generator - Chent Creative

Google Recensie Link Generator

Verzamel gratis en eenvoudig Google recensies

Wanneer klanten recensies over jouw product of dienst achter laten krijgt zowel Google als jouw doelgroep een beeld van de kwaliteit die jij levert. Het is dus niet meer dan logisch dat beide groepen veel waarde hechten aan Google Mijn Bedrijf recensies.

Voor ondernemers is het niet gemakkelijk om recensies te verzamelen. Het is best ingewikkeld om klanten de recensie-pagina door te sturen. Omdat het al veel werk is om een recensie achter te laten wordt het zo nog nét meer moeite. Hierdoor loop je waardevolle recensies mis. Zonde, want deze recensies zijn doorslaggevend. Wist je bijvoorbeeld dat:

86% van de consumenten recensies van lokale bedrijven lezen wanner zij online zoeken.

Een klant gemiddeld tien recensies leest voordat hij tot aankoop overgaat.

Meer dan de helft van de mensen gebruikt alleen een bedrijf bij vier of meer sterren.

Consumenten online recensies net zo belangrijk vinden als persoonlijke aanbevelingen.

Maak gratis een link voor Google recensies

Chent Creative heeft een gratis link generator voor Google links ontwikkeld. Deze kun je gebruiken om eenvoudig een link te verkrijgen en versturen naar klanten, zodat zij een recensie over jouw bedrijf, product of dienst achter kunnen laten

Vul in onderstaand tekstveld jouw bedrijfsnaam in, selecteer je onderneming, kopieer de link en stuur deze naar klanten om eenvoudig Google recensies te genereren.

Google Mijn Bedrijf voor local SEO

Chent Creative gebruikt Google Mijn Bedrijf om de online vindbaarheid van ondernemingen te vergroten. Lees meer over hoe Google Mijn Bedrijf wordt ingezet door Chent Creative.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept