Beter vindbaar in eigen regio met Google Mijn Bedrijf - Chent Creative

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf voor local SEOjpeg

Nóg meer klanten uit Google

De online vindbaarheid van jouw onderneming gaat verder dan alleen je website en social media kanalen. Met Google Mijn Bedrijf bepaal je zelf welke boodschap je uitstraalt naar je doelgroep.

Laat je publiek weten wanneer je open bent, geef extra contactinformatie, plaats de meest up-to-date fotos’s, verzamel recensies en plaats berichten met behulp van Google Mijn Bedrijf.

Bereik een grotere doelgroep

Wanneer mensen opzoek zijn naar producten of diensten bij hen in de buurt ben je eenvoudiger te bereiken.

Bouw meer vertrouwen op

Door het verzamelen van Google recensies ziet je doelgroep wat voor resultaten je in het verleden hebt geleverd.

Betere online vindbaarheid

Resultaten van Google Mijn Bedrijf staan boven de standaard zoekresultaten. Vergroot de kans dat iemand klikt.

Plaats actuele updates

Met Google Mijn Bedrijf kun je actuele foto’s uploaden en korte berichten plaatsen. Vergroot klantbinding.

Maak gratis een bedrijfsprofiel aan

Dit profiel wordt weergegeven wanneer mensen met Google Zoeken of Google Maps naar de oplossing die jij aanbiedt zoeken. Op de site van Google Mijn Bedrijf kun je eenvoudig en gratis een bedrijfsprofiel aanmaken. Na aanmelding ontvang je van Google op het bedrijfsadres een bevestigingscode en kun je aan de slag.

Pas de openingstijden aan, plaats evenementen en foto’s en verzamel recensies van klanten voor een verbetering van je online autoriteit. Naast je eigen foto’s zie je ook recente foto’s van klanten en zie je wat voor berichten vergelijkbare bedrijven plaatsen.

Begin eenvoudig meer data te verzamelen

Daarnaast kun je het verschil zien in het aantal weergave in Google Zoeken en Google Maps, hoeveel traffic je via Mijn Bedrijf binnenhaalt en hoeveel mensen routebeschrijving hebben aangevraagd.

You can also see the difference in the number of views in Google Search and Google Maps, how much traffic you get through My Business and how many people have requested directions.

Verbeter online autoriteit met recensies

Meer dan driekwart van de consumenten maakt gebruik van online reviews wanneer zij een product aanschaffen. Daarnaast geeft deze groep aan dat zij meer waarde hechten aan recensies omdat ze objectief zijn. Ze worden niet gemaakt door het bedrijf zelf.

Google Mijn Bedrijf biedt de perfecte mogelijkheid om recensies weer te geven van tevreden klanten. Als eigenaar van een bedrijfsprofiel kun je recensies vragen aan je klanten middels een review link voor Google Mijn Bedrijf.

Gratis recensie link opvragen voor Google Mijn Bedrijf

Het verzamelen van recensies via Google is geen gemakkelijke klus. Het is lastig om klanten/opdrachtgevers uit te leggen hoe zij deze recensie precies kunnen plaatsen. Mede door de extra moeite die het schrijven van een recensie met zich meebrengt is het moeilijk om reviews te verzamelen. Dit is zonde want Google recensies zijn een van de belangrijkste factoren voor local SEO.

Om het verkrijgen van Google reviews gemakkelijker te maken ontwikkelde Chent Creative de Google review link generator. Via deze tool verkrijg je gemakkelijk een deelbare link. De link stuurt klanten gelijk door naar de pagina van Google waar zij een recensie over jouw bedrijf achter kunnen laten. Zo wordt het verzamelen van Google reviews eenvoudig!

Gratis Google review link

Vul in het onderstaande veld van de Google recensie link generator jouw bedrijfsnaam in, kopieer de link en verstuur deze naar diegene die een recensie wil schrijven. Simple as that. Kun je jouw onderneming niet vinden? Activeer dan nu jouw Google Mijn Bedrijf account!

Beter gevonden worden met Google Mijn Bedrijf

Chent Creative helpt ondernemers om het maximale te halen uit bedrijfsprofielen. Laat een SEO tekstschrijver de Mijn Bedrijf pagina van jouw onderneming beheren voor optimaal resultaat. Zorg dat de belangrijkste aspecten van SEO zorgen dat jouw bedrijfswebsite beter gevonden wordt.

Vraag vrijblijvend een Google Mijn Bedrijf-offerte aan bij Chent Creative.

    Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept