Chent Creative op het Amsterdam Marketing Event 2020 - Chent Creative

Presentatie Chent Creative op het Amsterdam Marketing Event 2020

Amsterdam Marketing Evenement 2020

Woensdag 25 november organiseert Marketing Association Amsterdam voor de 16de keer het Amsterdam Marketing Evenement. Tijdens dit digitale evenement staat ‘the key to consumer satisfaction’ centraal en Chent mag hierbij bijdragen.

Vraag en aanbod

Het AME is een van de grootste marketing evenementen van Amsterdam. Studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit ontmoeten hier mogelijk hun toekomstige werkgevers. Niet alleen is het de perfecte gelegenheid om het zakelijke netwerk uit te breiden, studenten kunnen ook deelnemen aan een van de workshops en uiteraard de presentaties bijwonen.

Chent Creative is in goed gezelschap tijdens dit evenement. Philips, Capgemini, GroupM, Whello en Walters People bieden deelnemers van het evenement ook een inzicht in hun key to consumer satisfaction. 

Aanmelden!

De presentatie is voor leden van MAA gratis, niet-leden betalen €3,99 voor de gehele dag. Chent’s presentatie begint om 9:55 en zal ongeveer 50 minuten in beslag nemen. Tijdens deze presentatie hoor je meer over hoe een freelancer big data kan gebruiken om tevreden klanten en opdrachtgevers te realiseren. Ook komt SEO als onderwerp natuurlijk ruimschoots aan bod.

Written by Vincent van Brakel Geschreven door23rd of november 2020 23:16:36

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord, van SEO tot Socials en van advertenties tot Google Mijn Bedrijf. Neem gerust contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept