Webshop laten maken zónder abonnement - Kies zelf een pakket uit

Webshop laten maken

Chent Creative helpt online ondernemers bij het optimaliseren van bestaande webshops en bij het opzetten van compleet nieuwe online winkels. Samen met jou denken we na over de te realiseren webshop.

Centraal in dit proces staan de gewenste huisstijl, de vereisten waaraan de webshop moet voldoen en vooral de zoekmachine optimalisatie. Chent Creative combineert up-to-date SEO kennis met responsive webdesign om zo een optimale ervaring voor de online klant te genereren.

Een SEO geoptimaliseerde webshop

Mobile shopping wordt nog steeds alleen maar populairder. De webshops ontwikkeld door Chent Creative zijn altijd responsive. Dit betekent dat ze op elk device gebruikt kunnen worden.

Zelf je webshop bijhouden en bewerken? Geen probleem. Chent Creative bouwt webshops in WordPress. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken. Als je zelf de webshop wil onderhouden krijg je van Chent de benodigde kennis en skills om zelf aan de slag te gaan. Wel zo gemakkelijk.

Naast het ontwikkelen van websites en webshops is Chent vooral bezig met het optimaliseren van websites/webshops naar de voorkeuren van zoekmachines. Hierdoor staan ranken deze websites hoger in de zoekresultaten van Google voor relevante zoekopdrachten. Dit zorgt ervoor dat deze websites zónder gebruik te maken van advertenties toch meer relevante bezoekers krijgen. Chent Creative ontwikkeld webshops standaard geoptimaliseerd naar de meest actuele SEO-vereisten.

Voor ieder budget een webshop

De kosten van een webshop bij Chent Creative zijn altijd van te voren afgesproken. Ook weet je duidelijk waarvoor je betaald en waarom je webshop straks wel en niet zal beschikken. Hierdoor sta je achteraf niet voor nare verrassingen.

Chent Creative biedt drie soorten webshops aan. Alledrie de pakketten zijn standaard responsive, kunnen zelf aangepast worden en zijn gebouwd naar Google’s voorkeuren. Daarnaast is het mogelijk om zelf een domeinnaam te kiezen, levert Chent https/SSL beveiliging en maken we persoonlijke mailboxen aan. Bij Chent zit je nooit vast aan een abonnement.

Basic

 • Leesbaar én bruikbaar op alle schermen
 • Zelf webshop beheren en aanpassen
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Koppeling met online betaalsysteem
 • Ruim aanbod standaard templates
Maak nu een afspraak

Pro

 • Alles van Basic
 • Wijzigingen toe te passen in lay-out
 • Zoekwoorden onderzoek
 • SEO teksten per productcategorieën
Maak nu een afspraak

Custom

 • Alles van Pro
 • Mogelijk om ieder aspect van de webshop te personaliseren, aan te passen en te optimaliseren
Maak nu een afspraak

Een webshop door Chent laten maken

Vrijblijvend meer informatie over één van de pakketten? Neem dan direct contact met ons op!

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept