Landing pages - Chent Creative

Landing pages

Wat zijn landing pages?

Gefeliciteerd, je hebt via een zoekwoord een potentiële klant zo ver gekregen om je website te bezoeken, wat nu? Het hebben van de juiste landing pages vergroot de kans om een potentiële klant binnen te halen. Landing pages zijn de pagina’s waarop gebruikers belanden nadat ze op jouw link in zoekmachines zoals Google hebben geklikt. De pagina’s staan vaak volledig in het teken van één bepaald zoekwoord zodat ze zo hoog mogelijk staan in de resultaten van Google.

Hoe zit een landing page in elkaar?

Het is belangrijk om een kwalitatief hoogstaande landing page te hebben. Heeft je website dit niet, dan zal het voor je klanten ook moeilijker zijn om je te vinden in Google. Van de titel tot de afbeelding en meta descriptions, heel de website moet in het teken staan van het zoekwoord. Chent Creative analyseert verschillende keywords en geeft aan voor welke keywords landing pages moeten worden aangemaakt. Hierna worden de pagina’s geschreven én geoptimaliseerd volgens onze SEO richtlijnen.

Landingspages

Meer gratis bezoekers via Google

Lees verder over wat de voordelen van SEO precies zijn. Benieuwd naar hoe Chent Creative ervoor kan zorgen dat jouw website beter gevonden wordt door je klanten? Neem dan contact met ons op!

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept