Rijschool Jasper Mijjer - Chent Creative

Rijschool Jasper Mijjer

Jasper Mijjer heeft onlangs dé rijschool voor Voorschoten en omgeving opgericht. In zijn Volkswagen helpt bij jong en oud bij het behalen van een rijbewijs. Hieronder meer informatie over hoe Chent Creative Jasper Mijjer heeft geholpen.

Copywriting

Het design en het maken van de website van de rijschool is gedaan door RMA. Chent is gevraagd om de teksten op de website te herschrijven. Zo staat nu de ervaring van de potentiële klant centraal. Daarnaast is er meer structuur in de website gebracht door het opzetten van een logisch hoofdmenu én het systematisch aanbrengen van interne links. Nu ‘surft’ een bezoeker eenvoudiger over de website heen, waardoor de kans op conversie toeneemt.

Daarnaast heeft Chent Creative een tool gebouwd, waarmee gebruikers van de site zelf een rijles pakket samen kunnen stellen. Door het aantal lessen te kiezen en een overweging te maken of wel of geen tussentijdse toets nodig is, is het mogelijk om een pakket samen te stellen dat op de wensen van het individu afgesteld is. Meer informatie? Check de tool op Rijschool Jasper Mijjer.

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept