Paul van Brink - Chent Creative

Paul van Brink

Paul van Brink

Personal trainer Paul van Brink helpt sporters met het behalen van hun doelen. Zo verhelpt hij sportblessures en traint hij sporters voor wedstrijden. Ook werkt Paul van Brink bij sportschool YOUR LIFE als personal trainer.

De case

Omdat er steeds meer personal trainers actief zijn wil hij zijn focus verleggen op het ondersteunen van triatleten. Paul van Brink is al actief in deze markt maar wil graag meer triatleten trainen.

Chent Creative wilde de focus van de campagne vooral op de website en Instagram van Paul van Brink houden. Een contentmarketingstrategie werd ontwikkeld voor beiden media. Chent Creative heeft verschillende blogs voor Paul van Brink geschreven. Hiernaast zijn er foto’s gemaakt van het trainen van triatleten.

Paul van Brink

De foto’s en blogs zijn gebruikt voor het posten van berichten op de Instagram van Paul van Brink. Chent Creative is nog steeds verantwoordelijk voor deze pagina. Voor Paul van Brink was het de bedoeling om het aantal Instagram-volgers te verhogen (bijna 100%) en om de leads gegenereerd door Instagram te vergroten (de leads namen ook toe). De inhoud is geïnspireerd door blogs die ook door Chent Creative zijn geschreven. De campagne bestond uit een SEO-aspect en een aspect van sociale media. Het doel van de hele campagne was het vergroten van het aantal nieuwe klanten voor triathlon coaching van Paul van Brink.

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept