Mhell Hidromiel - Chent Creative

Mhell Hidromiel

Mhell Hidromiel

Mhell Hidromiel is een Mexicaanse start-up actief in Leon, Guanajuato. Het bedrijf is ontstaan toen twee vrienden een project moesten doen voor de universiteit. Het idee sloeg aan en de vrienden besloten om het plan door te zetten.

De vrienden produceren en verkopen de legendarische drank mede. Deze gefermenteerde honing drank bestaat al sinds men zich kan heugen maar is weinig bekend. Mhell Hidromiel wil hier verandering in brengen. Het bedrijf richt zich vooralsnog voorap op jonge stellen en trendy bars. Het product wordt gepromoot als romantisch, vernieuwend en legendarisch.

Mhell Hidromiel

De case

Het team van Mhell was druk met het produceren van de mede, hierdoor schoot de marketing erbij in. Dit is de reden waarom het bedrijf een informatietekort had met betrekking tot mening van de doelgroep, de markt en potentiƫle verkooppunten. Een bijkomende reden waarom Mhell Hidromiel een samenwerking met Chent Creative aanging was omdat het bedrijf niet tevreden was met haar brand awareness en de verkoopcijfers.

Chent Creative is begonnen met het onderzoeken van de Mexicaanse markt voor alcohol-houdende dranken. Dit marktonderzoek gaf Mhell nieuwe inzichten in de markt die hielpen nieuwe verkopen te realiseren. Ook heeft Chent Creative promoties opgezet en uitgevoerd in verschillende barren in het centrum van Leon. Deze promoties hadden als doel het vergroten van de brand awareness in de Mexicaanse stad.

Verder heeft Chent Creative een marketingcommunicatieplan ontwikkeld en content voor de social media gecreƫerd. Bezoek de Facebookpagina van Mhell Hidromiel voor meer informatie!


Een recentere samenwerking tussen Mhell Hidromiel en Chent Creative is de nieuwe social media content-campagne gericht op Instagram en Facebook. Het doel van de campagne voor Mhell Hidromiel was om de merkbekendheid van het product van Mhell te vergroten. De inhoud moest fris, uniek en nog steeds de merkwaarden van Mhell Hidromiel weergeven. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


 

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept