Diana Byazarti - Chent Creative online marketing solutions

Diana Byazarti

Diana Byazarti

Diana Byazarti is een getalenteerde jonge violist van Russische afkomst, momenteel woonachtig in Den Haag. Diana is afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam en begon haar carrière als klassiek violiste en privé-muziekleraar. Diana heeft meer dan 10 jaar speelervaring in allerlei soorten concerten en projecten. Van het 2e pianoconcerto van Rachmaninov tot de eerste viool op een rockconcert in Berlijn: Diana doet het allemaal.

De case

Omdat Diana al haar tijd en energie in haar muziekale carrière stopte had ze nog geen tijd gehad om een website te ontwikkelen. Deze website had zij echter wel nodig om zichzelf te promoten en om haar musicale prestaties aan de wereld te laten zien. Dit is waarom ze Chent Creative heeft benaderd voor een low-cost website. De functie van deze website was voornamelijk een online visitekaartje en een mogelijkheid om de wereld haar muzikale talent te laten zien.

Omdat een op maat gemaakte website niet nodig was in dit geval, bood Chent Creative haar een goedkope, met behulp van WordPress gebouwde website aan. Dit werd door Chent Creative uitgevoerd zodat Diana gefocust kon blijven op haar passie, het maken van muziek. De website is ook geoptimaliseerd naar de voorkeuren van Google.


Lees meer over web development door Chent Creative.


 

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept