Cirkel van Afscheid - Chent Creative

Cirkel van Afscheid

Cirkel van Afscheid biedt nabestaanden een waardig afscheid voor overleden dierbaren. Dit gebeurt door twee personen in de regio’s Haaglanden en Rotterdam – Rijnmond. Waar de uitvaartorganisatie in uitblinkt zijn de extra diensten en service die aangeboden worden. Zo kan er altijd worden voldaan aan de wensen van nabestaanden.

Technische SEO

De grootste winst op SEO-gebied viel te behalen op twee vlakken: techniek en content. Qua techniek is de interne linkstructuur aangepakt. Door beter door te linken is de algemene ervaring van de gebruiker verbeterd én de bounce rate verlaagd. Deze structuur wordt ook door de algoritmes van zoekmachines als Google enorm gewaardeerd. Ook waren er enkele broken links aanwezig welke uiteraard zijn verwijderd.

Daarnaast is de snelheid van de website verbeterd. Dit gebeurde onder andere door gebruik te maken van website caching, de code op te schonen en zware plugins te verwijderen.

Vindbare content

De content was geschreven door mensen die zich dagelijks met het vak bezighouden. Hierdoor was veel gebruik gemaakt van termen die mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een uitvaartondernemer niet snel zouden gebruiken. Door de algemene content te herschrijven en landing pages te schrijven per servicelocatie verbetert de content de online vindbaarheid van de website.

Jouw website beter gevonden?

Chent Creative ondersteunt ondernemers met de drie aspecten van SEO: content, techniek en linkbuilden. Benieuwd wat Chent voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op!

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept