Cencalli, la Casa del Maíz - Tortillería, Antojería, Taquería - Chent Creative

Cencalli, la Casa del Maiz

Cencalli, la Casa del Maíz

Cencalli is een recent geopend Mexicaans restaurant in het centrum van Den Haag. De gerechten zijn authentiek en bereid met fair trade ingrediënten. Het restaurant is één van de weinige Mexicaanse restaurants dat haar maïs rechtstreeks importeert van kleinschalige boerderijen in Zuid-Mexico. Cencalli gebruikt alleen ingrediënten die gemaakt zijn met respect vor mens, dier en het milieu, en dat proef én zie je in de gerechten!

Cencalli

De case

Cencalli had nog geen SEO strategie noch had het bedrijf kwalitatief hoogstaande foto’s van de gerechten die ze serveren. Dit betekende dat het voor potentiële klanten moeilijk was om de website te vinden. Ook kwamen de kleurrijke gerechten niet goed tot hun recht op de foto’s die gebruikt werden voor de social media kanalen.

Om een goed beeld van Cencalli en haar gerechten te krijgen was de eerste stap het fotograferen van de maaltijden. Dit is gedaan in twee verschillende sessies die beiden een uur duurden. De sessies hebben tientallen foto’s opgeleverd. Deze foto’s zijn vervolgens gebruikt voor onder andere de website, social media en het persbericht over de opening van het restaurant.

Cencalli

Het tweede onderdeel van de campagne was het optimaliseren van de website. Chent Creative heeft de meta-teksten onder de schop genomen, alt descriptions toegevoegd en tientallen landing pages geschreven. Deze pages zijn geschreven aan de hand van nauwkeurig zoekwoorden onderzoek. De verschillende pagina’s hebben verschillende doelen. Zo zijn er pagina’s gericht op de lunch, het diner, specifieke gerechten en zijn deze pagina’s in drie talen geschreven. Dit is gedaan om een zo breed mogelijke doelgroep te creëren die op zijn beurt uit kleinere specifieke subdoelgroepen bestaat.

Bezoek Cencalli

Neem een kijkje op de website van Cencalli of bezoek het restaurant in het centrum van Den Haag! Lees meer informatie over marketing voor restaurants of SEO.

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept