Car Service Amsterdam - Chent Creative

Car Service Amsterdam

Meer dan twintig jaar lang is Car Service Amsterdam een begrip in binnen- en buitenland. Klanten boeken een chauffeur bij dit bedrijf vanwege de hoge mate van professionaliteit, kwaliteit en discretie. Zowel zakelijk als privé staan de chauffeurs van Car Service Amsterdam voor klanten uit heel de wereld.

Optimalisatie van de website

De website van CSA staat als een huis. Deze straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Helaas is er de laatste jaren geen rekening gehouden met de nieuwe voorkeuren van Google en andere zoekmachines op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Om deze reden is Chent Creative ingeschakeld.

Het optimalisatieproces bestond uit zowel interne- als externe aspecten. Er is een linkbuilding strategie opgesteld én uitgevoerd. Daarnaast is de techniek en content van de site op de schop genomen.

Betere vindbare website

Door deze wijzigingen is de online vindbaarheid van de website toegenomen én zal dit de komende tijd toenemen. De organische campagne is gecombineerd met een Google Ads campagne, om zo zowel op de korte- als op de lange termijn resultaat te boeken.

Voor informatie over meer organische en betaalde online vindbaarheid stuur je vrijblijvend een WhatsApp of mailtje naar Vincent van Chent Creative.

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept