Bas Werkt - Chent Creative - Online Marketing Solutions

Bas Werkt

Bas Werkt – …voor jouw. Altijd en overal

Het Rotterdamse Bas Werkt brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat jij na een avondje uit weer veilig thuiskomt in je eigen auto en regelt Bas Werkt getraind personeel voor evenementen. Bas Werkt snapt de opdrachtgever en levert altijd kwalitatief personeel.

Bas heeft namelijk een passie voor kwaliteit en ├ęchte service. Hij staat voor de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Hij is altijd op tijd, goed voorbereid, discreet en zeer professioneel. Kortom: een echt visitekaartje!

Bas Werkt

De case

De website was al een tijdje offline toen Bas contact opnam met Chent Creative. Het bedrijf had geen verklaring waarom de website niet zichtbaar was, noch was er een oplossing om de website weer in de lucht te krijgen.

Dit is waar de developer van Chent Creative te hulp schoot. Hij vond het probleem en heeft ervoor gezorgd dat de website weer online is.

Nu de website weer online was wilde Bas Werkt natuurlijk het optimale uit de website halen. Om dit te bereiken heeft Chent Creative de website onpage geoptimaliseerd. Naast deze optimalisatie zijn er ook verschillende landing pages geschreven voor het bedrijf.

Bezoek Bas-Werkt.nl voor meer informatie over dit bedrijf!

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept