A Painful Identity - Chent Creative

A Painful Identity

De website A Painful Identity biedt lezers inzicht in het leven van de auteur, die schrijft over haar ervaringen met chronische ziekten. Op de website zijn blogs over verschillende onderwerpen te vinden. Deze blogs worden gelezen door mensen met vergelijkbare ervaringen of mensen die gewoonweg geïnteresseerd zijn in het leven van de auteur.

Website redesign

Chent Creative hielp A Painful Identity aan een compleet vernieuwde website. De gehele website is opnieuw ontworpen naar de wensen en voorkeuren van de opdrachtgever. Een ander deel van het project was het helpen van de auteur om meer lezers te verkrijgen. Zo is er een mailinglijst gestart en geïntegreerd met de WordPress-website. Ook is de basis gelegd voor een SEO-strategie, door de website in te dienen bij de Google Search Console en de Bing Webmaster Tools, een linkbuilding-strategie op te starten en door zoekwoorden onderzoek te doen.

Freelance SEO-specialist voor jouw merk

Organische groei is mogelijk voor elk bedrijf. Neem gerust contact op met Chent Creative om erachter te komen wat een SEO-specialist kan doen voor de online zichtbaarheid van je onderneming.

Andere projecten

Innovaren

Web Development

CEAD

SEO

Web Development

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept