Over Chent Creative - Voor alle Online Marketing Solutions

Over Chent

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord. Ik geloof dat zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie pijlers: technische SEO, content en link builden.

De afgelopen jaren heb ik mij het meest bezig gehouden met content creatie, link builden en analyseren. Deze aspecten combineer ik om een unieke SEO-strategie te kunnen ontwikkelen. Ik geloof in specialisatie. Dit is waarom ik waar nodig werk ik met collega-freelancers, welke specialisten zijn in hun gebied.

Ik werk graag in nieuwe markten. Zo heb ik het afgelopen jaar content geschreven voor onder andere een personal trainer, contractbeheersoftware, een banketbakker, verzekeraars, een diëtiste, een reclamebureau, een muziekdocente en verschillende horeca ondernemingen. Ik houd ervan om tussen verschillende projecten en onderwerpen te schakelen. Hierdoor ben ik in staat om snel en flexibel voor opdrachtgevers te werk te gaan.

Chent Creative

Chent Creative creëert op maat gemaakte online marketing oplossingen. Chent helpt jou om de markt beter te begrijpen, een positioneringsstrategie te ontwikkelen, online vindbaarheid te verbeteren en als gevolg hiervan: meer omzet te realiseren.

Wie is Chent Creative

Chent Creative wordt gerund door Vincent van Brakel. Vincent heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Tijdens zijn studie heeft Vincent bij verschillende ondernemingen gewerkt op de marketingafdeling. Vincent is na zijn studie MKB bedrijven gaan ondersteunen met het vergroten van online vindbaarheid, adverteren, web development en social media.

Wat kan Chent Creative voor jou betekenen?

Chent biedt marketing oplossingen met betrekking tot:


Chent Creative
Chent Creative SEONieuws.com

Verder lezen op het auteursprofiel op seonieuws.nl

Chent

Meer lezen? Kijk op het auteursprofiel op Frankwatching.com

Waarom Chent?

Tijdens een meewerkstage online marketing in Mexico werd ik door mijn collega’s Chent genoemd. Chente is namelijk een veel voorkomende afkorting voor Vicente in Spaanssprekende landen. Het ondersteunen van dit bedrijf vond ik zó leuk dat ik na deze periode zelfstandig ondernemer ben geworden, om zo veel mogelijk bedrijven te helpen met hun online marketing.

Waarom de limoen?

In diezelfde periode in Mexico kwam ik deze limoen overal tegen. Hij wordt als finishing touch gebruikt voor de lekkerste maaltijden en dranken. Chent Creative zie ik als de aanvulling op marketing gebied van ondernemingen. Die ene finishing touch die je nodig hebt om goed vindbaar te worden, strakke content te plaatsen of een effectieve advertentie te runnen.

Chent Creative zet graag de klant centraal en ontwikkelt een strategie naar jouw voorkeuren, aangepast aan jouw bedrijf en klanten.

Let’s talk

Als je meer traffic naar je website wil, meer klanten/omzet wil of je social media kanalen beter wil inzetten, neem dan contact op om te zien hoe Chent Creative jouw bedrijf kan helpen zijn doelen te behalen. Vind mijn contactgegevens hier of vul onderstaand contactformulier in en ik zal je terugbellen/mailen!

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept