Meer bezoekers op je website - Fotograaf evenementen - Chent Creative

Meer bezoekers op je website – Fotograaf evenementen

Meer bezoekers op je website

Hoe je meer bezoekers op je website krijgt als fotograaf evenementen

Als professionele fotograaf wil je natuurlijk niets liever dan veel bezoekers op je website. Helaas is dit niet altijd even gemakkelijk. Om deze reden is zoekmachine optimalisatie (SEO) in het leven geroepen. Misschien ben je bekend met deze term, misschien ook niet.

Deze tak van online marketing houdt zich bezig met het optimaliseren van websites aan de behoeftes van de doelgroep. Op deze manier worden websites beter gevonden in zoekmachines zoals Google en krijgen ze dus meer relevante bezoekers.

Het proces SEO voor meer websitebezoekers voor fotografen

Het allerbelangrijskte voor zoekmachines als Google is dat een website relevant moet zijn voor de bezoeker. Om dit duidelijk te stellen maken wij per pagina een doelgroep. We vinden dan, met behulp van tools van Google, uit wat de interesses van deze doelgroep zijn. Verschillende demografische gegevens worden verzameld voordat we beginnen met het optimaliseren van een pagina.

Wanneer we weten wat de doelgroep zoekt zorgen wij dat de hele pagina in het teken staat van dit onderwerp. Hier komt de technische kant van het vak kijken. We zorgen bijvoorbeeld dat alt tags, meta-descriptions, titels en subtitels, de url en de tekst consistent zijn en het zoekwoord hier terugkomt.

Door dit te doen beloont Google relevante websites met hogere posities in de zoekresultaten. Dit resulteet in meer bezoekers op de website. 

Meer bezoekers op je website

Meer bezoekers op jouw fotografie website

Chent Creative helpt fotografen bij het versterken van de online positie van hun website. Wij werken zowel aan de onpage optimalisatie als offpage. We checken de sterktes en zwaktes van je website, verbeteren de zwaktes en gebruiken de sterktes om zo externe factoren positief te beïnvloeden. De combinatie van zowel onpage- als offpage factoren zorgt voor een effectief, langdurig resultaat.

Benieuwd naar de voordelen van SEO voor fotografen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel of mail ons, of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

 

Lees meer over de voordelen van SEO

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept