E-mail Marketing - Werken aan klantenbinding en meer omzet realiseren

E-mail Marketing

Vraag een willekeurige marketing manager waar hij, achteraf gezien, liever eerder mee was begonnen. De kans is groot dat deze antwoord met e-mail marketing. Deze vorm van marketing automation is bijzonder waardevol. Met een e-mail belandt je in de vertrouwde mailbox van je doelgroep. Geen vervelde pop-ups, reclame op social media of banners die je achtervolgen op internet. Met e-mail marketing bouw je aan een relatie met de klant.

Persoonlijke klantenbinding

Chent Creative neemt alle e-mail marketing onderdelen voor jou uit handen. Zo helpt Chent om een klantenbestand op te bouwen dat daadwerkelijk op jouw e-mails zit te wachten. Door de ervaring van Chent op het gebied van content marketing kunnen wij relevante mail eruit sturen.

Naast een wekelijkse- of maandelijkse nieuwsbrief kan er ook een funnel gestart worden wanneer iemand een bepaalde actie onderneemt, zoals zich inschrijven voor de mailinglist of wél items in het winkelmandje hebben maar niet afrekenen.

Chent automatiseert deze processen. Waardoor de kans op conversie hoger wordt en de relatie met de klant verbetert. We kennen de wetgeving omtrent de AVG en gebruiken deze kennis bij het opstellen van e-mail marketingcampagnes.

E-mail marketing door Chent

Laat e-mail marketing uitbesteden door Chent Creative! Wij schrijven de content, bouwen de mailinglist en ontwerpen en versturen de e-mails. Vraag vandaag vrijblijvend meer informatie aan over e-mail marketing.

Door het bezoeken van de website, ga je akkoord met onze cookie terms en privacy policy. Accept