De 21 beste gratis SEO-tools voor online marketeers - Chent Creative

De 21 beste gratis SEO-tools

Zeker als freelance marketeer kunnen software pakketten als Moz Pro en SEMrush soms moeilijk betaalbaar zijn. Hoewel deze tools het leven van marketeers veel makkelijker maken is het voor veel zzp’ers helaas onmogelijk om hiermee te werken.

Speciaal voor deze groep heb ik mijn 21 favoriete gratis SEO-tools verzameld. Of je nu vooral bezig bent met linkbuilden of met content creatie, deze tools kunnen het allemaal wat eenvoudiger maken.

Frankwatching publiceerde mijn lijst op de website. Neem vooral een kijkje in de reacties onderaan het artikel. Hier staan waardevolle tips van andere online marketeers. Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te lezen. Mis je jouw favoriete tool? Stuur mij dan een bericht of laat een reactie achter onder aan dit artikel!

Frankwatching
Written by Vincent van Brakel Written on 26th of February 2019 10:14:42

Als SEO specialist help ik ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik in de breedste zin van het woord, van SEO tot Socials en van advertenties tot Google Mijn Bedrijf. Neem gerust contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

By browsing the website, you are agreeing to our cookie terms and privacy policy. Accept